Welkom op de website van GALAJAZZ met informatie over onze muzikanten en muziek.
 

Wij geven u graag alvast een idee over wat u van ons verwachten kunt: Zijn er nog details waar u meer over wilt weten? U krijgt snel en geheel vrijblijvend antwoord op uw vragen via telefoonnummer 06-46 33 87 55 of u klikt de knop "contact" aan om een e-mailtje in te vullen en krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons
 

WIE DOET WAT ?
De ritmesectie, de stimulerende basis:
het solide drumwerk van Cees,
de to-the-point baslijnen van Gerard,
De gitarist Peter, toetsenist Robertjan, en veelzijdige blazer Hans, die als solisten en begeleiders hun muzikale ideeŽn volop kwijt kunnen, samen met het absoluut originele zangwerk van Lea

Zowel op hoog als laag volume wordt ons geluid goed verzorgd: de nieuwste technieken worden steeds in de gaten gehouden en waar nodig toegepast. 

ONS REPERTOIRE omvat vele stijlen,
waarbij allerlei tempo's en ritmes aandacht krijgen:
bekende en prettig in het gehoor liggende jazz-evergreens en latin muziek,
maar ook uitstapjes naar bijvoorbeeld lichte popmuziek staan op ons programma.
Zo zijn wij in staat een aantrekkelijk en zeer afwisselend muzikaal menu samen te stellen.
Kortom, een feest der herkenning en . . . . er kan volop gedanst worden!

 
Wij zijn zeer geschikt voor het allround verzorgen van muziek (en achtergrondmuziek) in kleinere (jazz)clubs en andere wat intiemere gelegenheden, en ook de muzikale omlijsting van recepties en avondvullende feestelijkheden is ons vertrouwd.
Waar een stijlvolle aankleding vereist is, en er aandacht en ruimte moet zijn voor zowel toehoorders als dansliefhebbers, dan zijn wij graag van de partij . . . . 

Graag tot ziens op uw feest !